Merk: Polar Smartwatches

Polar is al tientallen jaren het toonaangevende merk voor fitnesshorloges. Het bedrijf is een van de weinigen die erin is geslaagd om relevant te blijven in deze markt, vooral als het gaat om de categorie fitnesshorloges.

De geschiedenis gaat terug tot 1977 toen oprichter Åkerlund begon met het ontwerpen en maken van gegevensverwerking voor hardloopliefhebbers. Dit bracht hem ertoe in 1978 ’s werelds eerste hartslagmeter te maken.

Polar ging altijd over het bijhouden van je hartslag, maar nu breiden ze hun portfolio uit door meer functies toe te voegen, zoals GPS en slaapregistratie.

De Polar Ignite is de nieuwste release van het bedrijf. Het is een fitnesshorloge dat u kunt gebruiken om uw trainingen bij te houden, uw hartslag bij te houden en meer.

Deze pagina beantwoordt al je vragen over Polar-producten, inclusief hoe het werkt, welke functies beschikbaar zijn en wat klanten ervan vinden.

polar ignite review
Reviews
Remon

Polar Ignite Smartwatch Review

De Polar Ignite is een fantastisch horloge dat de hele dag hartslagmeting, stress monitoring en indrukwekkend gedetailleerde slaapregistratie biedt.  Dankzij de uiterst nauwkeurige hartslagmeting en

Lees verder »

Andere smartwatch merken