Merk: Xiaomi Smartwatches

Xiaomi is een Chinees bedrijf dat in 2010 werd opgericht door Lei Jun. Het is een privébedrijf en de 4e grootste smartphonefabrikant in 2018.

De slogan van het bedrijf is “innovatie voor iedereen”. Het bedrijf groeit sinds 2014 snel.

In september 2018 bracht Xiaomi hun eerste smartwatch uit, de Mi Watch 3. Deze heeft een 1,3-inch AMOLED-display en een batterijduur van 3 dagen (afhankelijk van het gebruik).

Het ontwerp van de Mi Watch 3 omvat een 316L roestvrijstalen ring en een keramische achterkant om duurzame componenten te bieden en bescherming tegen krassen of grote schokken op het apparaat.

Het goedkoopste model is de Mi Band 1S met een prijskaartje van $13, wat goedkoper is dan de meeste activity trackers die er zijn. Het duurste model tot nu toe is de Mi Sport HRX-editie die $212 kost. Dit betekent dat ze voor elk budget en elke behoefte iets hebben!

xiaomi mi band 5 review
Reviews
Remon

Xiaomi Mi Band 5 Review

De Xiaomi Mi Band 5 is één van de meest verkochte smartwatches van dit moment. De vele functionaliteiten samen met de extreem lage prijs maken

Lees verder »
amazfit bip smartwatch review
Reviews
Feline

Amazfit Bip Smartwatch | Review

De Amazfit Bip is een eenvoudige smartwatch met een aantrekkelijke prijs. De functionaliteiten van deze smartwatch verrasten me, de batterijduur van ruim een week valt

Lees verder »

Andere smartwatch merken