De 6 beste hybride smartwatches

De 6 beste hybride smartwatches

Hybride smartwatches worden niet alleen gebruikt worden om de tijd te checken, maar blinken bovendien uit in extra functionaliteiten die een traditioneel horloge ontbeert. 

Zo is het bij veel smartwatches mogelijk om makkelijker te navigeren, sneller te betalen en je hartslag en aantal stappen te bekijken.

Een Hybride Smartwatch ziet eruit als een klassiek horloge, maar heeft de functionaliteiten van een smartwatch. 

Brengt een Hybride smartwatch hiermee het beste van beide werelden naar boven?

hybride smartwatch

📖 Wat we behandelen over de Hybride Smartwatch 👇

Waar moet je op letten bij het kopen van een hybride smartwatch?

Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten voordat jij die nieuwe hybride smartwatch gaat kopen. Het belangrijkste is natuurlijk het design i.c.m. de functionaliteiten die de smartwatch biedt.

Bovendien wil je ook dat het horloge praktisch voor jou is. Het moet er mooi uitzien en de prijs-kwaliteitverhouding moet goed zijn. De volgende punten zijn hierin belangrijk.

Als we kijken naar deze punten zijn er een aantal hybride horloges die erg sterk naar voren komen. De 6 die kwalitatief het best presteren staan hieronder op een rijtje.

Hierbij moet je natuurlijk wel kijken wat jou aanspreekt. De kleur moet mooi zijn, de hybride smartwatch moet passen bij jouw gebruik en het moet binnen je budget vallen.

Garmin Vivomove Style

Dit gouden vrouwenhorloge met roze tinten lijkt op een klassiek horloge, het is nauwelijks te zien dat het een hybride smartwatch is. Als je zoekt naar een net ontwerp past dit zeker bij jou! Verder is het een goede vervanging van jouw telefoon en gaat ongeveer 4 dagen mee zonder opladen.

Deze hybride smartwatch is overigens verkrijgen in verschillende kleuren, dus ook als man kun je prima een variant kiezen die past bij jouw voorkeuren. 

hybride smartwatch garmin vivomove style​

Voordelen

Nadelen

Dit horloge is ideaal voor vrouwen die hun telefoon zo veel mogelijk achterwege willen laten. Door de vele functies, zoals contactloos betalen hoef je nauwelijks je telefoon bij je te hebben. 

Je kunt met dit ontwerp namelijk ook je meldingen van je telefoon zien en lezen. Verder is het prima in gebruik tijdens het sporten: zoals hardlopen of zwemmen.

Withings Scanwatch

Deze hybride smartwatch heeft een klassieke uitstraling met een zwarte kleur. Het horloge heeft een focus op het bijhouden van je gezondheid. 

Als je het belangrijk vindt om je lichaam en bewegingen te controleren is dit model een aanrader. Je kan bijna alles van je lichaam meten met dit mooie model.

hybride smartwatch withings scanwatch​

Voordelen

Nadelen

Deze smartwatch is perfect om jouw lichaam te kunnen bijhouden. Het horloge heeft nagenoeg alle functies om jouw status te kunnen zien. 

Van een stappenteller tot het maken van hartfilmpjes. Daarom is dit horloge perfect als je wilt weten wat de status van je lichaam is. De sporters onder ons hebben zo een snelle keuze gemaakt.

Huawei Watch GT 2E Sport

Dit rode/zwarte ontwerp is perfect voor als je van sporten houdt. De hybride smartwatch heeft een mooie sportstijl en is daarom mooi om in de sportschool te dragen en één van de stijlvollere sporthorloges van dit moment.

Met de handige functies kan je je lichaam goed bijhouden, waardoor sporten nog nooit zo makkelijk is geweest!

hybride smartwatch huawei watch gt 2e sport​

Voordelen

Nadelen

Dit horloge heeft een typische sportstijl en is daarom perfect voor in de sportschool of een andere sport. 

Daarnaast kan het zelfs je zuurstofgehalte in je bloed meten om je conditie nauw in de gaten te houden. Muziek luisteren is ook een enorm handige functie van deze hybride smartwatch. 

Dit model is ook een waterdichte smartwatch en hierdoor ideaal voor zwemmers.

Fossil Collider Hybrid HR Smartwatch FTW7009

Het grijze ontwerp heeft de stijl van een klassiek horloge. Daarbij bevat het horloge wijzers in plaats van een digitale klok. 

Een net ontwerp wat lijkt op een normaal horloge en ideaal is voor als je er net uit wilt zien. Toch heeft het model nog meerdere slimme functies in gebruik.

hybride smartwatch fossil collider hybrid hr​

Voordelen

Nadelen

De Fossil smartwatch is een perfecte balans tussen alle functies. Zo kan het jouw hartslag meten, maar ook de muziek bedienen die je via je telefoon luistert. 

Ook ziet het de meldingen die je op je telefoon krijgt. De uitstraling is netjes, maar kan ook prima tijdens het sporten gedragen worden.

Garmin Vivomove 3S Sport

Deze hybride smartwatch heeft een rosé gouden en beige kleur. Het horloge is aan de kleine kant, dus ideaal voor mensen met een kleine polsomvang. Door de vele slimme functies hoef je niet altijd je telefoon erbij te pakken.

hybride smartwatch garmin vivomove 3s sport​

Voordelen

Nadelen

Deze simpelere, maar goedkopere versie van de Garmin Vivomove Style is ook geen slechte keuze. Zo heeft het alle functies die een smartwatch zou moeten hebben. 

Van een hartslagmeter tot een GPS. Het kan zelfs jouw meldingen op je telefoon zien en is daarom een perfecte fundamentele smartwatch.

Skagen Hybrid HR SKT3000

Een zilveren horloge met een erg mooie klassieke stijl. De analoge klok is goed af te lezen door de grootte van het horloge. 

Het stijlvolle ontwerp past perfect bij je als je op zoek bent naar een net model. Zo kan deze hybride smartwatch goed gedragen worden bij bijvoorbeeld een pak.

hybride smartwatch skagen hybrid hr skt3000​

Voordelen

Nadelen

De laatste in de rij heeft meteen de netste uitstraling. Het horloge is perfect om te dragen bij de meest nette omstandigheden. 

Ondanks de nette uitstraling heeft het toch de slimme functies van een smartwatch. Zo kan je muziek bedienen en de meldingen van je telefoon inzien. 

Verder zie je je hartslag en heeft het een uitstekende batterijduur.

Conclusie

Een Hybride smartwatch om je pols is niet alleen een echte eye-catcher, maar bovendien ook nog eens superfunctioneel.

Welke keuze je uiteindelijk maakt is wel afhankelijk van de eisen die je hebt. Het belangrijkste waar je toch echt op moet letten als je een Hybride Smartwatch kiest, is het uiterlijk. 

Als je puur voor functionaliteiten gaat dan kun je net zo goed een reguliere smartwatch kopen.

Remon

Vader van 2 kids, hardloper, voetballer en bovendien gek van gadgets en dan met name smartwatches. Zoals je merkt heb ik ook een grote voorliefde voor schrijven.

Andere interessante artikelen