De 6 Beste Garmin sporthorloges Voor Dames

De 6 Beste Garmin sporthorloges Voor Dames

Garmin staat erom bekend zeer goede sporthorloges te maken, voor de heren maar natuurlijk ook voor de dames. Voor alle sportieve dames hebben we een overzicht gemaakt met van de zes beste Garmin dames sporthorloges.

De horloges zijn van zo een hoge kwaliteit en luxe dat je ze ook gewoon kunt dragen op momenten dat je niet aan het sporten bent.

Voor alle actieve vrouwen die van: zwemmen, rennen, joggen, fitness, wellness, gezondheid, bergklimmen, surfen en nog veel meer houden, zijn hier de beste horloges van Garmin.

📖 De 6 Garmin sporthorloges voor dames die we behandelen 👇

Waar moet je op letten bij het kopen van een Garmin smartwatch

Voor we beginnen met de lijst eerst nog even dit. Naast je eigen voorkeur voor het uiterlijk van de verschillende modellen binnen het merk, zijn er enkele punten om extra op te letten bij Garmin.

garmin sporthorloges dames review

Let goed op waar je het horloge voor gaat gebruiken. Sommige opties zijn modelspecifiek. Denk hierbij aan wintersport of muziekluisteropties en ook opties voor zwemmen met het horloge.

⌚ Garmin Vívoactive 4s

De Vívoactive 4s is een ideaal horloge voor als je naast sportief bent ook erg van muziek houd. Je kan tot wel 500 nummers opslaan zodat je altijd kunt genieten van je lievelingsmuziek.

Natuurlijk krijg je ook een ruime keuze aan apps waarmee je alles wat je nodig hebt voor je activiteit kunt bekijken door middel van geanimeerde workouts

Ook kun je met 20 sportapps vrijwel met alles uit de voeten.

Voordelen

Nadelen

🏆Unieke eigenschap: Geweldige muziekopties.

⌚ Garmin Venu Sq

Met de Venu Sq kun je werkelijk alles bijhouden. Het horloge kan je zelfs een notificatie geven zodra het tijd is om even iets te drinken.

Ook als je aan fitness doet is dit horloge helemaal top, je kunt met de speciale fitnessapp gelijk zien hoeveel calorieën je hebt verbrand.

Voordelen

Nadelen

🏆Unieke eigenschap: Uitgebreide opties speciaal voor Fitness

Waar krijg je de beste prijs?

⌚ Garmin Lily

De Garmin Lily is een prachtig horloge waaraan je eigenlijk niet eens kunt zien dat het een sporthorloge is. Ideaal om heel de dag te dragen, zowel tijdens het sporten als op het kantoor.

De Lily is eigenlijk het antwoord van Garmin op de sportieve fashionita. Je zult er op en top uitzien en altijd klaar zijn voor je sportieve activiteit.

Voordelen

Nadelen

🏆Unieke eigenschap: Extra dunne horlogeband.

Waar krijg je de beste prijs?

⌚ Garmin Fenix 6s

Als je opzoek bent naar het beste horloge van Garmin kijk dan niet verder. Met de Fenix 6s kun je alle kanten op. Je krijgt zelfs opties voor surfen en klimsport.

Ben je iemand die echt voor sport gaat en is actief zijn je levensmotto, dan kan dit sporthorloge niet aan je pols ontbreken. 

De Fenix 6s is de ultieme sportwatch

Let op: de Garmin Fenix 6 kent meerdere varianten, waarvan de S er één is. De andere zijn de Garmin Fenix 6 Pro en en de Garmin Fenix 6 Pro X.

Voordelen

Nadelen

🏆Unieke eigenschap: Zeer breed scala aan functies, geen ander horloge van Garmin komt in de buurt van de mogelijkheden die je hebt met de Fenix 6s.

⌚ Garmin Vívomove 3S

Hou je van smart en ook traditioneel dan is de Vívomove 3S er speciaal voor jou. Dit horloge heeft een traditionele analoge wijzerplaat, maar ook de functies die je verwacht van een smartwatch.

Van stress tracking tot het bijhouden van je menstruatiecyclus, naast sport staat dit horloge ook helemaal in het teken van wellness.

Voordelen

Nadelen

🏆Unieke eigenschap: Opties voor zwemsport.

⌚ Garmin Approach

Je kunt natuurlijk gaan hardlopen, het is veel leuker om dat golfballetje eens een flinke mep te geven. 

De Garmin Approach is het horloge voor de golfspeler. Met alle opties voor het golfspel ben je al snel de nummer een op het gras.

Hou je score bij, bekijk de windrichting en als je op een blindspot staat geeft het horloge de richting aan waar je heen moet slaan. 

Garmin Approach is eigenlijk onmisbaar voor de echte golfspeler.

Voordelen

Nadelen

🏆Unieke eigenschap: Opties specifiek voor het spelen van golf.

Waar krijg je de beste prijs?

amazon.com Amazon.com $229,95 Bekijken
bol.com Bol.com €249,00 Bekijken
Last Amazon price update was: 28 maart 2023 2:46 pm

Conclusie

Kies je voor een kwalitatief goed sporthorloge dan zit je bij Garmin helemaal goed. De horloges zijn naast functioneel ook erg mooi.

Let wel goed op wat je activiteitswensen zijn, sommige horloges hebben erg specifieke functies voor bijvoorbeeld golf, zwemmen en wintersport die niet in elk model aanwezig zijn.

De batterijduur is over het algemeen goed al zijn er wel modellen die hierin uitblinken. 

Ga je graag op lange tochten (hardlopen, fietsen) kijk dan ook of het horloge de veiligheidsfunctie heeft. Met deze functie kun je de huidige GPS-locatie van jezelf automatisch laten sturen naar een of meerdere contactpersonen in je telefoon.

Feline

Feline

Feline is een echte gadget freak. Zelf gebruikt ze haar smartwatch het meest vanwege de gezondheidsfuncties.

Andere interessante artikelen