Merk: Fossil Smartwatches

Fossil is een bedrijf dat gespecialiseerd is in horloges, sieraden, kleding en accessoires. Het werd in 1984 opgericht door Tom Kartsotis, die ook het horlogemakerij Shinola oprichtte.

De Fossil Gen 6 en Gen 5E zijn beide up-to-date met de nieuwste technologie. Zowel de Gen 6 en de Gen 5E hebben een touchscreen en zijn waterbestendig. Ze kunnen uw fitnessniveau en hartslag volgen, waardoor ze perfect zijn voor mensen die graag sporten of gewoon hun gezondheid willen bijhouden.

Het belangrijkste verschil tussen deze modellen is dat de Gen 6 kan worden verbonden met wifi, zodat je meldingen kunt krijgen wanneer je aan het werk bent of wanneer je telefoon uit staat.

Fossil heeft verschillende lijnen smartwatches die te koop zijn op hun website of bij verschillende retailers over de hele wereld. Sommige zijn specifiek voor vrouwen, terwijl andere zijn ontworpen voor zowel mannen als vrouwen.

Ze worden allemaal geleverd met een verscheidenheid aan functies, zoals fitness-tracking of ingebouwde spraakassistent zoals Siri of Google Assistant, die kunnen helpen om dagelijkse taken gemakkelijker uit te voeren zonder dat u uw telefoon uit uw zak hoeft te halen

fossil gen 6 review
Reviews
Feline

Fossil Gen 6 Review

Fossil brengt met de Gen 6 een premium smartwatch uit met het uiterlijk van een klassiek, ouderwets horloge. De hardware daarentegen is allesbehalve ouderwets. Dankzij

Lees verder »

Andere smartwatch merken